Varm eplekake {Glutenfritt}

 Det regner kalt vann, men det er varm luft.
la oss spise varm eplekake med kald is.

mhmmmmm....




Kaken er alså uten gluten og mel, melk, sukker, smør, bakpulver, gjær, tilsettningstoffer etc etc.
Kanskje jeg heller skal skrive hva den innholder istedenfor hva den ikke innerholder???
Alså:
250g melkefri magarin (helt en fra helsekosen, de innholder bedre oljer,Solsikkemagarin smaker best)
3ss sukrin
4 dråper stevia ( kan er stattes med 2ss agavesirup, eller droppes helt)
4dl finkvernes mandler
4 egg
1/2 ekte vanilje eller 2 dråper vaniljeessens
2 epler eller fler
2ts kanel
2ts ferskpressetsitronsaft
1ts sitronskall (fra en økologisk sitron)
1/2ts ingefærpulver eller fersk
1/2ts kardemomme

Halvpisk eggene i en bollen og bland sammen med surkinen. Når eggerøren er blitt luftig tilsetter du alt det tørre forsiktig. Så resten.
Hell røren i en mellomstor rund smurt form( vi brukte en stor, så kaken ble litt tynnere).
Del eplene i båder eller hvordan du liker det(terninger fek?) og trykk inn i røren. Pynt med kanel, sukrin og grovhakkede mandler.

Stke ved 200 grader nederst i ovnen i 30-35 min. Skjekk underveis.
Lykketil!

Vi spiste med sojais og raw cashewnøtt vaniljekrem.

Hilsen Lykkelee