Fylte Paprika {Glutenfritt}

'Nå er sommern endelig litt tilbake. og i går spiste vi dette:


Ovnsbakte paprika med quinoa
2 personer

4store paprika
200gr quinoa
1 pk bacon
1/2 seranoskinke
1/2 squash
4 champigong
1 full neve frisk koriander
4 ss oliven olje
salt og pepper






1. Kok quinoaen slik det står på pakken.
2. Kutt opp grønsakene (ikke paprika).
3. Skjær av toppen av paprikaen, tøm for innhold.
4. Stek grønsakene og bacon ferdig.
5. Bland sammen quinoa,stekte maten og finnkuttet koriander.smak til med salt og pepper.


6. Og full paprikaen med quinoa/bacon/grønnsaksmix,olje og ha "lokket" på igjen.
7. Stek i ovnet til paprikaen er passe myk (20min)
8. Pynt med Seranoskinke

Man kan fylle paprikaen med alt av grønnsaker og rester om man vil.
Eller vegetar uten bacon og serano. Quinoa har mye protein,
Smaker deilig!

Håper du liker det!
sommerhilsen
-J-